wordpress-logo

Stramt Snøre Blogg skifter opphav fra Bloggspot til WordPress.

Dette på grunn av de store begrensningen som er i Bloggspot i forhold til WordPress. Jeg vet at dette er litt risky med tanke på at jeg har over 8000 lesere fra hele verden på Bloggspot siden, men allikevel så blir man alt for begrenset dessverre.

Sammen med mange flere nye spennende prosjekter framover og nye sponsor avtaler, er det på tide å vokse og vokse i muligheter. Adressen til siden er til nå kun midlertidig til stramtsnore.com domenet er registrert.

Jeg vil drifte begge bloggene en stund framover til “redirecte” mye fra den gamle bloggen og over hit til den gamle bloggen er totalt “fusjonert” inn i denne.

Takk til alle mine lesere og gode meldinger og mailer jeg har fått siden jeg startet bloggen om fiske.

Vil du lese noen av mine tidligere innlegg kan dette gjøres her: LINK.

 

Skitt fiske, og ikke glem Stramt Snøre 🙂

6 Replies to “Stramt Snøre skifter opphav!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *