Fiskeskolen er et prosjekt jeg har startet sammen med min sponsor, Campelen på bryggen. Dette er en videoserie med tips og tricks, samt produksjon av tackler og annet utstyr. Vi vil gå igjennom det meste fra fluefiske, havfiske, dypvannsfiske, fiske fra land og alt i mellom og selvfølgelig åsen man bruker dette med demonstrasjoner.

Alt av Tackler og utstyr som vi lager og viser frem kan kjøpes hos Campelen. Tacklene kan kjøpes ferdiglagde eller som set der du lager ditt eget med materialet du får tilsendt. Det bestiller du ved å sende e-post eller ved å besøke Campelen på bryggen i Bergen, med varenummer som er i videoen. (se shop i menyen)

Tipsene og triksene i videoene er både for nybegynnere og den viderekommende i det aktuelle fisket som gjerne trenger et ekstra tips.

Trykk på fanen som heter Fiskeskolen for å se videoene. Det ligger noen få der nå, og fler kommer med tiden. Kommenter gjerne på videoene åsen type tips du vil se i framtiden.

For å lese mer om Campelen, trykk på SHOP i menyen.

 

Alle videoer av dette vil komme på Stramt Snøre sin Youtubeside men vil og bli postet på Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *