Etter jeg fikk mitt nye Orvis Clearwater klasse #5 set levert av Campelen trengte jeg ved siden av medfulgt flytesnøre et intermediet snøre. Jeg har lest og hørt mye godt om det nye snøret til A-S.

Etter lønningen kom på plass tok jeg turen til Bergen Aktiv for å forhøre meg noe mer før jeg bestemte meg. Valget ble AS. Det nye snøret dems MD (Micro Diameter) har kortere klump, tynnere diameter men samme vekt. Etter å ha testet det i noen elementer må jeg si at dette er en drøm å kaste med! Det skjærer godt igjennom vind og man føler en utrolig kontroll over kastet. Med vekten så langt fram trenger du også veldig lite snøre ute for å kunne kaste langt. Det er også en annen farge på selve klumpen som hjelper deg med å ha mer kontroll over fisket.

Snøret har gått opp i pris etter at alle tester på det har gitt dem 10 av 10, men jeg må innrømme at det er verdt prisen! Dette kan jeg anbefale uten å tenke meg om en gang! I esken er det også “foam” for fluer om man kun ønsker et “lite set” med seg på tur. Snøre esken er såpass liten i forhold til andre produsenter at den passer fint i en Simms bag eller en jakke. Jeg har snøret mitt i esken og har det med i min simms bag og er klar for et eventuelt bytte raskt. Å legge sammen snøre går kjapt etter bruk da du kun surrer snøret rundt esken, og legger det oppi igjen. Snøret er også ferdig løkket, slik at du enkelt kan bytte snøre og fortom kjapt.

Jeg kommer nok til å gå til inkjøp av 8 klassene av dette snøret senere til 8’er stangen min.

Jeg vil absolutt anbefale dette snøret til både nybegynnere og proffe!

2 Replies to “Arctic Silver Micro-Diameter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *