Simms Hip Pack Large.

For en tid siden kjøpte jeg denne på tilbud fordi som den “gearfreaken” jeg er, så trenger jeg ekstra plass til alt utstyret mitt. Jeg har vest i tillegg, men dette er for turen som tar gjerne en dag eller flere dager, eller for deg som skal ha med deg absolutt alt. Jeg kjøpte først den lille varianten, men byttet dagen etterpå til den store. Det er da den store jeg vil anbefale!

Jeg kan anbefale denne fordi den har god plass til flere flueskrin og det er generelt mer plass . Den har blant annet to ekstra lommer på sidene, og på stroppene under kan du henge jakke, termosholder og/eller annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skulderstroppen kan taes av, men jeg savner litt å kunne ta av stroppene som går rundt livet selv om ikke dette er et stort problem for min del. Det er noe uvant å fiske med, men etter få kast blir du vant til å ha baggen på deg og den føles til og med behagelig. God plass og mange lommer gjør at du kan sortere alt etter bruk, eller rett å slett bruke den som en reisebag. Det er også plass til babyprodukter for deg som drar på tur med hele familien 😉

Det er borrelås foran på bagen slik at du kan feste medfulgt tippetholder og tubeholder foran. Jeg har ikke hatt nytte av dette siden jeg ikke står med dette klart hele tiden, men det er veldig greit å ha. Skulle du ønske å feste noe annet på borrelåsen får du kjøpt borrelås med lim billig på Biltema. Åpningen foran kan vippes ned å bli det Simms kaller en “arbeidsbenk”, selv ville jeg nå ikke helt kalt det det. Har testet dette ut, og skjønte ikke hva jeg skulle bruke denne “benken” til bortsett fra å ha en åpen flueboks oppi mens jeg binder på en flue.

Det jeg virkelig savner og som jeg synes det er rart at produsenten ikke har tenkt på, er at bagen burde være vanntett. Stoffet suger rett og slett til seg vann og sprer det fint og jevnt over hele baggen innvendig. Hvis du da har fortomsmapper i papir inni, blir disse våte og ubrukelige, pluss alt annet oppi blir vått. Dette gjør at den ikke egner seg spesielt godt til dyp vading, men skal du ha en romslig bag som har plass til alt utstyret ditt, enten du står på strand eller skal vandre i skogen, passer denne perfekt. De fleste bruker kun vest, men jeg har selv merket at for mye greier i vesten, som fluebokser og annet kan gjøre vesten plagsomt ujevn og også kanskje litt tung.

Prislappen er så som så, den koster rundt 1500 kr og dette er en av de dyrere fiskebagene du finner på markedet. Men man får det man betaler for, Simms er et merke mange forbinder med kvalitet.

One Reply to “Simms Hip Pack (L) Review”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *