Når moder jord slår til på alle kanter med vind, snø og haggel så må man være en smule oppfinnsom.

Denne lørdagen skulle jeg egentlig til Fedje for å fiske i havet. Fredagen slo været om og det meldtes 15 m/sek vind fra Nord. Da ombestemte jeg meg for fluefiske i Bergen i stedet. Værendring ble det her og med snø, haggel og OBS varsel. Da bestemte jeg meg til slutt at jeg skulle ut å fiske uanset hva, og det ble da sluk fiske. Jeg dro meg med Alex og våre kamera for å lage en liten film.

Stemningen i filmen tror jeg beviser at man trenger ikke stor fisk og mye action for å lage en film. For noen er turen det å få stor fisk, noen skal ha mye action og for noen er det kun turen som er viktig. Fisk er kun bonus.

Vi fikk tillatelse av en bonde å fiske på hans eiendom under Osterøy broen. Vi fisket i tidevansskifte og fikk noen OK sei, torks og en makrel. Når tidevansstrømmen slå på fullt under broen var det nærmere umulig å fiske på grunn av den sterke strømmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *