laks logo

Da er laksesesongen over de fleste steder, og min første laksesesong er også over. I år var første gang jeg deltok i laksesesongen i elver og hadde som mål å dra noen laks og lage noen videoer. Det ble ikke helt som forventet. Jeg har lært ekstremt mye av selve fisket, og av mange proffe og mer erfarne enn meg i elvene. 

Blant annet at det er bedre med mindre kroker enn større, fluen skal ikke trekkes inn, den skal ligge sånn og slik, kasting, snører, fluetyper osv osv.

Jeg kan helt si at laksefiske er noe helt eget enn annet fiske! Jeg har kost meg masse og badet i frustrasjon. Jeg har reist mye og besøkt mange flotte elver.

IMG_0077

I år har fisket vært i Oselvo flere ganger, Arnaelva (Storaelva), Viks elva, Nausta, Nummedalslågen og Modalselva. Jeg har fisket med flue, tørt og streamere, flyteliner og skyteklumper, sluk og spinner, reke og makk, proffe og amatører.

Det ente med en stor laks som jeg mistet den første gangen jeg var i elven og en oppdrettslaks landet. Siden jeg er småbarnsfar, DJ, skal gifte meg og har jobb ble det noe mindre fiske enn håpet på, men allikevel mye. Takk dere som har fulgt meg denne sesongen på jakten på min første laks. Nå starter Sjøørret/ørret og havfiske sesongen igjen for meg og fler videoer er på vei allerede.

Se bilder og videoklipp fra denne sesongen!

Jeg gleder meg allerede til neste sesong! Jeg kan trygt si at jeg har fått “blod på tanna” når det gjelder laksefiske. Denne vinteren skal det bindes opp mye laksefluer til neste sesong, og speycasting skal innøves.

Jeg hadde heller ikke klart meg denne sesongen uten levering av utstyr i fra min Sponsor Campelen På bryggen i Bergen. www.campelen.no.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *