Da er enda et år over og første året til denne bloggen er og over. Dette året har gått som det suser for siden med nye eventyr i lakselver der jeg har mistet og fått laks, startet med surffiske, fluebinding, videoer, og mye mer.

Året 2016 var det året bloggen nærmet seg 20 000 lesere totalt! Noe som er helt villt. Siden som startet det hele: “Fiskeplasser” har fått en real oppdatering med mange fler plasser og det jobbes med en landsdekkende oppdatering.

Fiskevideoene har blitt bedre i produksjon, og turene har blitt mer spennende. Jeg Fikk min første laks i i år, min største lange, brosme, fikk kveite for første gang og sjøørret.

Året har vært spekket med turer med familie og venner og jeg ser frem til 2017 og fler turer. En ting er værtfall sikkert, det blir kort i lakseelver i år og! Det vil også bli mer fokus på diverse serier som er etterspurt som og er under produksjon. Disse vil komme etterhvert.

Tusen takk til alle dere som har fulgt og lest siden, sett mine videoer og deltatt aktivt ved å skrive til meg og kommentere og dele matrialet videre. Takktil min sponsor Campelen i Bergen. For dem som er usikker på butikken så er dette en liten koselig butikk som holder til på bryggen i bergen og har spesialisert seg med mange års erfaring på sjø/hav fiske. Men du får også fluefiske utstyr her og.

Takk til bloggere som ble med på “Fiske video for nybegynnere”. Neteland Production, Dry Fly living og Fiskefilm.no.

Vi sees igjen snart og godt nyttår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *