Da er den her! En ny tjeneste jeg har jobbet lenge med. FISKEKART!

Siden som startet hele bloggen; Fiskeplasser, fikk seg for en liten tid siden en liten oppdatering med fler plasser. Mens denne kom jobbet jeg med en ny tjeneste. Et dynamisk kart for hele landet. Nå er den ferdig testet av diverse brukere og den er klar for release.

Jeg håper og tror denne tjenesten vil bli kjempe populær og vil hjelpe mye. Jeg synes kartet er bedre enn en lang liste i tillegg, i tillegg til at det er dynamisk. Kartet er intregrert i Google Maps, og kjøres av dems tjeneste. Men alle steder er lagt inn av meg.

Tjenesten vil bli jevnlig oppdatert når det meldes fler og fler fiskeplasser inn til meg. Meld inn igjennom kontaktskjema.

Visningen på kartet er Bergensområdet, men gå inn på siden under. Der vil dere se forklart åsen man velger andre steder i Norge og fargekoder for type fisker.

Besøk tjenesten her: stramtsnoreblog.com/fiskekart

KLIKK PÅ LINKEN FOR Å KOMME TIL SIDEN MED KARTET!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *