img_0001

Det er flere som har sendt meg mail og skrevet til meg og lurer på om det kommer fler oppdateringer av fiskekartet, neste film, eller neste innlegg. 

Siden har ikke dødd ut og jeg har ikke sluttet med siden, men har bare en liten “vinterpause” om man kan kalle det det. Jeg la mye tid i å lage kartet og bygge om den tjenesten og drifte den de første ukene. Etter dette bestemte jeg meg for å ta meg et lite skritt tilbake fra hele Stramt Snøre siden. Jeg står for at hvis det skulle bli en “jobb” med siden, så vil det ikke bli like morsomt lenger. Ved siden av siden har jeg jobb, familie og noe studie.

Været i Bergen er som været i Bergen. Det blåser rundt 10 i vind og piss regner. Det har ikke akkuratt vært fine været verken til å filme eller å fiske. Jeg var ute på en av mine faste SØ plasser for litt siden og fikk endelig den på over kg, men verken kamera funket riktig og jeg mistet fisken. Dermed ble det ikke noe den gangen. jeg har hatt et par fisketurer med surf-fiske og flue men har ikke hatt mye uttelling.

Jeg har mottat masse mailer ang fiskekartet med tips til nye plasser osv. Dette vil komme rundt netse uke som oppdatering i kartet. Våren nærmer seg og sjøørret sesongen er i gang. Du ser de heldige gutta på fiskefilm og andre forumer drar flott SØ, men jeg venter på det noe finere været før jeg beveger meg ut igjen. Sist jeg var ute (sist uke), trodde jeg henda mine skulle falle av pga kulden. Da blåste det gode 7 i vind og pissregnet i tillegg.

Så siden er ikke død, jeg er ikke død, flere oppdateringer kommer på kartet med nye plasser osv, blant annet Ørret elver i Norge, og fler fiskefilmer. I mellomtiden, skitt fiske og god tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *