Som mange vet startet jeg samarbeid med hooked i år! 

I sammenheng med dette har jeg fått tilsendt alt jeg trenger til Sjøørret fisket! Sø fisket i Bergen er noe tørt og er ikke av det helt store, utenom en og annen stor som lurker i en strandkant om våren. Men senere i år flytter jeg og familien til Sandefjord, og da er det sjøørret som gjelder! Det nye utstyret består av:

  • Stang – Berkley Pulse 10″, 4 deler. (nyhet)
  • Snelle – Mitchet Avocet 2000.
  • Snøre – Berkley Nanofil 0,163mm. (nyhet)
  • Og en hel del av nyheter i sluker: Tobus, Jazzez, Mocoasts osv.

Dette blir veldig spennende å fiske med framover etter sjøørret og havabbor. Jeg vil komme med anmeldelse av stang, snelle og snøre sammen med fler av sluker etterhvert som de er testet.

En post om første testdag kommer snart! 🙂

Følg hooked her:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *