Denne posten har jeg virkelig gledet meg til å skrive og poste! Stramt Snøre lanserer nå Fiskehjelperen app!! Dette prosjektet har jeg jobbet lenge med og kan nå endelig lansere denne appen!

For litt siden kom “Fiskehjelperen” på web! Tjenesten inneholdt enkle kart kategorisert etter plasser, guider, kalendere og mye mer nyttig informasjon. I all hemmelig har jeg sammen med en liten Beta gruppe for Stramt Snøre (om dere husker når jeg spurte om noen vil være med som Beta testere) jobbet med å lage en App. I stedet for abbonnements tjeneste så blir denne Appen et “premium” svar på dette.

Meningen og visjonen med appen er å ha alt du trenger av fiske informasjon et sted! Det er ikke alle som gidder å søke rundt på nettet på tlf eller ipad når de er på tur, og derfor er det mye lettere å finne denne informasjonen med en app.

Flyer og logo er laget av Alexander i Boet Design

Se bildet for innehold av Appen!

   –>Last ned appen her!<– App Store

   –>Last ned appen her!<– Google Play

Hvis du spør deg selv om jeg driver med programmering, vel i hovedsak ikke. Jeg lærer mens jeg gjør og jeg lærer ting i data fort. Jeg lærte f.eks. kjapt ang rettigheter med bilder. Der var Endre fra bloggen “fisk og Rask” og Hooked og Asgeir fra Purefishing greie å hjalp til med bilder der det trengtes samt noen andre fra fiskemiljøet. Alle bilder er hentet med tillatelse.

Appen vil oppgraderes og utbygges uten ekstra kostnad for de som allerede har kjøpt Appen. Det vil si at det er ikke noe reklame i appen og heller ikke noe “in app buy” greier.

Kontakt, support eller andre henvendelser skal tas igjennom facebook siden til appen. Denne er koblet sammen med Stramt Snøre sine kanaler så du vil få svar kjapt. Du finner facebook siden her: facebook.com/fiskehjelperen

Jeg håper virkelig appen blir tatt godt i mot da dette har krevd sinnsykt arbeid! SKITT FISKE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *