Hei, det var lenge siden.

Det har vært stille fra bloggen på en liten stund og dette skyldes flere grunner. Det har vært sommerferie og laksesesong for fleste, men her i hus har jeg fått en liten en til som har tatt mer av min tid. Det har derfor vært mindre fisketurer og de turene som det har blitt noe av har vært små kveldsturer med noe mindre fangst.

Det har værtfall ikke være mye å skrive om. Video har det heller ikke vært mye av i år, dette skyldes at i fjor var det mye fokus på video filmen og lage filmer. Det ente med at mange turer ble mye tid brukt på filming i stedet for fiske. Mye av tiden etter en tur gikk da i redigering. Jeg ville heller i år bruke mer tid på å fiske, lære mer og skrive mer om turene.

Som mange vet kom jo appen min #Fiskehjelperen i år. Denne tok betydelig mye av tiden min i vinter og våres. Denne appen er nå ute med sin andre oppdatering. Det jobbes når det er tid med neste store oppdatering. (Se lenger ned for info der). Når man er i full jobb, har to små og i tillegg begynner å studere igjen blir det mindre tid. En tur jeg gleder meg til er Fedje igjen til Oktober. Da håper vi på fint vær og forhåpentligvis en film med MYE variert fiske. En film som da varer lengre. Det har ikke akkuratt vært manke på fiskefilmer fra andre bloggere i det siste, så jeg har bestemt meg for å ikke tenke hardt på det i sommer heller.

Så hva kan man vente seg videre i bloggen? Selv om mange holder korta tett til brystet vil jeg dele hva jeg har planlagt framover. Dette er da planene framover: (noen kan endres)

  • Ny stor oppdatering til fiskehjelperen med div. kart, arter, fiskeplasser med mer.
  • Alle som har fiskehjelperen vil snart få tilgang til den nettbaserte versjonen av appen. Her vil oppdateringer av tjenesten komme før de lanseres på app + forum.
  • Høst-film med variert fiske.
  • Minst 3 nye spennende guider (postes snart)
  • En del reviews av utstyr jeg har fått prøve i sommer
  • SURFFISKE!
  • Ny fiskeserie (video) er under planlegging
  • Flere poster fra fisketurer
  • med mer 😀

I mellomtiden! SKITT FISKE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *